031-16 79 70

Logga för Boutique Laila Second Hand

Vi pausar intag av nya varor de första veckorna av  januari.

 

Intag för vårsässong 2021 startar 18/1. 

 

Inlämningsdagar är mån & ons 11-17

 

Vår 2021 söker vi plagg som passar liv i rörelse.

Sköna stickade tröjor eller hoodies, gärna i färg.  Vida byxan, sköna sneakers och den perfekta väskan. Gärna en crossover. 

Väst i alla dess former stickad eller skräddad och vårens ytterplagg är statement trenchen. Stor och rymlig.

Skinn är fortsatt populärt. Gärna i ljusbruna toner men även svart. Syntet eller reallether.

Trenderna  i vår talar om vitt på vitt, starka block toner dvs färger vi normalt sett inte tänker på att kombinera samt ett inslag av disco, metallic.

Kort sagt ett ganska roligt o lättburet mode.

Den lediga kostymen har fått ett uppsving och efterfrågas av våra kunder, gärna med krispig skjorta till.

 

Märken som säljer bra hos oss är bla Rodebjer, Acne, Malene Birger, Samsoe Samsoe, Filippa K, Ganni, Dagmar, Ida Sjöstedt,& Other Stories, COS , Nelly och Rundholz

 

Glöm inte rensa bland era  Accessoarer och väskor.

Skriv din text här

I ÖVRIGT GÄLLER:

*Vi undanber oss stora garderobsrensningar! Gör en ärlig bedömning när du rensar din garderob och ställ dig frågan...Kommer detta plagg gå att sälja???

*Vi säljer endast kvinnokläder.

*Det du vill lämna in skall vara ”felköp” gjorda de två/tre senaste åren, dvs väldigt lite använt och "up to date".  INTE vintage, typ 80-tal osv.

*Vi tar främst emot märkeskläder, men gör undantag för plagg som känns rätt i tiden, samt plagg som sticker ut och har det där lilla extra.

* Kläder tas in med hänsyn till säsong, de ska vara aktuella för försäljning från inlämningsdatumet och ca 5 veckor framåt. 

 

Kläderna ska vara hela, rena och strykta vid inlämning, inga undantag!

Inlämning

Hur går det till?

Vi gör en bedömning av kläderna och talar vid inlämningstillfället om vad du får för ersättning för varje enskilt plagg. Plaggen hänger ute i butiken för försäljning i 5 veckor. Vi säljer på kommission, vilket innebär att du kan hämta ut pengar för sålda plagg under hela försäljningstiden fram till fem dagar efter slutdatum.

Slutdatum

När tiden för försäljning av dina plagg är slut kan du välja att skänka osålda plagg till välgörenhet eller ta dem i retur. Vid retur behöver vi ett par dagars varsel för att på bästa sätt hinna plocka ihop dina osålda plagg. 

Maila oss (info@boutiquelaila.se) eller kom förbi ett par dagar innan tiden har gått ut så löser vi det på ett smidigt sätt.

OBS!!!Det händer att vi får in mer kläder än vi har plats för!!! Under sådana perioder har vi tyvärr inte möjlighet att ta in fler plagg!!!
För att du som inlämnare ska slippa bära plagg i onödan till oss under dessa perioder rekommenderar vi att du ringer innan o lyssnar av vårt meddelande på telefonsvararen, titta in på vår hemsida eller följ oss på instagram @boutiquelailasecondhand för aktuell information. Där meddelar vi om vi har full

gallery/uploads-6hNLE3v6-IMG_76361